Ulkopolitiikka-lehden sivusto on uudistunut!
Nopeat

Ulkopolitiikka valittiin parhaaksi

Teksti:
Julkaistu: 11.5.2014

Ulkopolitiikka valittiin huhtikuussa vuoden 2013 parhaaksi ammatti- ja järjestölehdeksi Aikakauslehtien Liiton järjestämässä Edit-kilpailussa. Kärkikol­mikossa kilvoittelivat UP-lehden rinnalla Nuorten Luonto ja Photo Raw -lehdet.

Kilpailussa jaettiin palkintoja yhteensä 13 toimituksellisessa sarjassa, joihin lähe­tettiin tänä vuonna 306 ehdotusta palkit­tavista lehdistä tai töistä. Kilpailun ammat­tilaisraati luonnehti UP-lehteä seuraavasti:

”Erittäin laadukas, erinomaisesti edi­toitu kansainvälisen tason lehti. Ei tingi mistään: aiheet ovat isoja ja hankalia, mutta kerronta on ymmärrettävää ja kirjoittajat alan asiantuntijoita.”

”Lukupaketti, jossa yhdistyy asian­tuntijuus ja kiinnostusta herättävä vi­suaalinen ilme. Pitkät lukukokemukset ovat lukijaa palkitsevia ja kartat ja in­fografiikka tuovat lehdelle monimuotoi­suutta ja yllättävää syvyyttä. Ulkoasul­taan ja tiedolliselta sisällöltään hieno lukuelämys, jonka lukija haluaa säilyttää pitkään hyllyssään.”

Ulkopolitiikka on aiemminkin me­nestynyt kilpailuissa. Vuonna 2012 lehti voitti Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liiton ja Akateemisen kirjakaupan järjestämän Vuoden laatulehti -kilpailun. Viime vuonna lehti sijoittui kolmen par­haan joukkoon Edit-kilpailun Vuoden juttutiimi -sarjassa.

Pidin jutustaEn pitänyt jutusta
Jaa juttu