Tilaajan klubiedut

Lehden tilaajana voit liittyä UP-klubiin. Jäsenenä hyödyt kustantajien tarjouksista ja voit osallistua kiinnostaviin tapahtumiin, kuten Ulkopoliittisen instituutin tilaisuuksiin. Lisätietoa saat 2–3 klubikirjeessä vuosittain. Jos et vielä saa klubikirjettä, lähetä sähköpostiosoitteesi: asiakaspalvelu@ulkopolitiikka.fi.

 

Jyri Hänninen ja Jarno Liski:
Keskustan valtakunta

Keskusta on pysynyt pitkään Suomen politiikan huipulla. Vuosikymmenet vallassa ovat opettaneet, kuinka valtaa väärinkäytetään. Palkittujen, tutkivien toimittajien Jyri Hännisen ja Jarno Liskin kirjoittama Keskustan valtakunta on kertomus rahasta, vallasta ja korruptiosta.

UP:n tilaajana saat teoksen hintaan 19,90 € (norm. 25,90 €) koodilla ”klubikirja” Innon verkkokaupasta https://intokustannus.fi/ . Tarjous on voimassa 6.12.2019 saakka.

 

Mark Galeotti:
Voima ja valta

Prahan kansainvälisten suhteiden tutkimuslaitoksen tutkija Mark Galeotti on kirjoittanut teoksen, joka on äärimmäisen ajankohtainen ja kiihkoton mutta kiehtova kertomus Venäjän eliitin, valtiovallan ja alamaailman suhteista.

UP:n tilaajana saat kirjan klubihintaan 22,90 € (norm. 29,95 €) + toimituskulut koodilla ”klubikirja” Docendo.fi-kaupasta. Tarjous on voimassa 6.12.2019 saakka.

Jatkuva klubietu Gaudeamukselta

Klubitarjouksena saat kaikista kirjoista 20 prosenttia alennusta Gaudeamuksen verkkokaupasta. Alennuksen saa normaalihinnoista, ja yli 60 € tilaukset toimitetaan postikuluitta.

Syötä ostoskorissa kampanjakoodi-kohtaan UP2019 ja paina “lisää kampanjakoodi”. Tämän jälkeen näet alennuksen ja tilauksen loppusumman. Klubitarjous on voimassa vuoden 2019 loppuun asti.