Ulkopolitiikka-lehden sivusto on uudistunut!
Ulkopolitiikka-lehti

UP-lehti uudistuu vuonna 2024

Teksti:
Julkaistu: 8.12.2023

Yli 60-vuotias Ulkopolitiikka-lehti on uudistunut historiansa aikana lukuisia kertoja, ja ensi vuonna on jälleen uuden vaiheen vuoro.

Kun UP-lehti vuonna 1961 perustettiin, yhtenä sen keskeisenä tehtävänä mainittiin »ulkopolitiikan harrastuneisuuden lisääminen», ja sama pätee edelleen. Tässä ajassa lukijoiden kiinnostus ja tarve ymmärtää kansainvälistä politiikkaa, turvallisuutta ja taloutta on entistä suurempi. Siksi UP-lehti kehittyy vastaamaan yleisön muuttuviin tarpeisiin ja median digitaaliseen murrokseen.

Lehden ydin säilyy entisellään. Haluamme jatkossakin tarjota teräviä analyyseja, tinkimätöntä journalismia, ajattomia esseitä ja ajankohtaisia vieraskyniä. Kaiken tämän pyrimme tekemään entistä paremmin, keskittymällä vielä enemmän laatuun. Samalla kehitämme eri kanavia palvelemaan tehokkaammin erilaisia lukijoita ja lukutapoja.

Uudistus tapahtuu vaiheittain vuoden 2024 aikana.

Vuoden alussa luovumme digitilausten myynnistä, sillä verkkolehti on jatkossa ilmainen. Ei enää maksumuuria: kaikki sisällöt – niin arkisto kuin tuoreimmatkin jutut – ovat luettavissa ilman kirjautumista.

Kevään 2024 aikana ei ilmesty painettua UP-lehteä vaan keskitymme julkaisemaan uusia juttuja verkossa.

Jatkossa pysyt parhaiten kärryillä uusista jutuista ja lehden kuulumisista seuraamalla meitä sosiaalisen median kanavissamme: Facebookissa, X:ssä (ex-Twitter) ja Instagramissa. Lisäksi käynnistämme alkuvuodesta 2024 uuden uutiskirjeen, jonka voit tilata lähettämällä viestin otsikolla TILAA osoitteeseen uutiskirje@ulkopolitiikka.fi.

Lisätietoa uudistuksesta voit kysyä toimituksesta osoitteessa toimitus@ulkopolitiikka.fi. Tilausasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@fiia.fi.

Pidin jutustaEn pitänyt jutusta
Jaa somessa