Tilaajan klubiedut

Lehden tilaajana voit liittyä UP-klubiin. Jäsenenä hyödyt kustantajien tarjouksista ja voit osallistua kiinnostaviin tapahtumiin, kuten Ulkopoliittisen instituutin tilaisuuksiin. Lisätietoa saat 2–4 klubikirjeessä vuosittain. Jos et vielä saa klubikirjettä, lähetä sähköpostiosoitteesi: asiakaspalvelu@ulkopolitiikka.fi.

Putinin pahin vihollinen -kirjan kansi

Kalle Kniivilä: Putinin pahin vihollinen – Aleksei Navalnyin tarina

Kalle Kniivilän Putinin pahin vihollinen kertoo maailman tunnetuimman poliittisen vangin tarinan. Kuka Aleksei Navalnyi oikein on? Mistä hän tulee, mitä hän haluaa, ja keitä hänen kannattajansa ovat? Ja ennen kaikkea miksi hän palasi Venäjälle?

UP:n tilaajana saat teoksen hintaan 22,95 € (norm. 27,90 €) koodilla ”klubikirja” Intokustannus.fi -verkkokaupasta. Tarjous on voimassa 9.3.2022 asti.

Salaista sotaa -kirjan kansi

Jussi Lehmus & Lasse Lehtinen: Salaista sotaa – Mannerheimin demari Kalle Lehmus

Salaista sotaa kertoo eversti Kalle Lehmuksen vertaistaan hakevasta urasta. Väinö Tannerin lähipiiriin kuulunut nuori sosiaalidemokraatti oli johtavia hahmoja kommunisminvastaisessa toiminnassa välirauhan aikana ja toimi välikappaleena Mannerheimin ja työväen edustajien välillä. Samalla Lehmuksen vastuulle tuli organisoida Puolustusvoimien tiedotustoiminta uudelleen ja hakea mallia Saksan armeijan propagandatoiminnasta.

UP:n tilaajana saat teokset hintaan 19,95 € (norm. 27,95 €) + toimituskulut koodilla ”klubikirja” Docendo.fi -kaupasta. Tarjous on voimassa 9.3.2022 asti.

Jatkuva klubietu Gaudeamukselta

Gaudeamukselta tutkittua tietoa meiltä ja maailmalta! Klubitarjouksena saat Gaudeamuksen verkkokaupassa 20 prosenttia alennusta kirjojen normaalihinnoista ja toimituksen ilman postikuluja. Syötä ostoskorissa kampanjakoodi-kohtaan UPKLUBI ja paina “lisää kampanjakoodi”. Tämän jälkeen näet alennetun hinnan. Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin ja tekemään löytöjä: kauppa.gaudeamus.fi.