Tilaajan klubiedut

Lehden tilaajana voit liittyä UP-klubiin. Jäsenenä hyödyt kustantajien tarjouksista ja voit osallistua kiinnostaviin tapahtumiin, kuten Ulkopoliittisen instituutin tilaisuuksiin. Lisätietoa saat 2–3 klubikirjeessä vuosittain. Jos et vielä saa klubikirjettä, lähetä sähköpostiosoitteesi: asiakaspalvelu@ulkopolitiikka.fi.

 

Matti Mörttinen & Lauri Nurmi:
Antti Rinne – Koko tarina

Lajissaan historiallinen kirjatapaus: yhdestäkään Suomen pääministeristä ei ole julkaistu vastaavaa teosta hänen ollessaan vallassa.

Kirjassa päästään seuraamaan Antti Rinteen nousua sairasvuoteelta vaalitaisteluun ja sen voittajaksi keväällä 2019. Pääministeri on poikkeuksellisen avoin myös yksityiselämästään. Teos piirtää tarkan kuvan Rinteen elämästä syntymästä tähän päivään.

UP:n tilaajana saat teoksen hintaan 19,90 € (norm. 28,90 €) koodilla ”klubikirja” Innon intokustannus.fi-verkkokaupasta. Tarjous on voimassa 5.3.2020 saakka.

 

Jukka Valtasaari:
Lännen jälkeen

Lännen jälkeen on hienosti kirjoitettu ja terävä analyysi, joka tarjoaa perspektiiviä kaikille maailman muutoksesta hämmentyneille. Kyseessä on myös kokeneen diplomaatin painava puheenvuoro, joka antaa reseptejä Suomen aseman turvaamiseen.

UP:n tilaajana saat kirjan klubihintaan 22,90 € (norm. 27,95 €) + toimituskulut koodilla “klubikirja” docendo.fi-kaupasta. Tarjous voimassa 5.3.2020 saakka.

Jatkuva klubietu Gaudeamukselta

Klubitarjouksena saat kaikista kirjoista 20 prosenttia alennusta Gaudeamuksen verkkokaupassa. Alennus lasketaan kirjan normaalihinnasta. Yli 60 € tilaukset toimitetaan postikuluitta.

Syötä ostoskorissa kampanjakoodi-kohtaan UPKLUBI ja paina “lisää kampanjakoodi”. Tämän jälkeen näet alennetun hinnan.