Tilaajan klubiedut

Lehden tilaajana voit liittyä UP-klubiin. Jäsenenä hyödyt kustantajien tarjouksista ja voit osallistua kiinnostaviin tapahtumiin, kuten Ulkopoliittisen instituutin tilaisuuksiin. Lisätietoa saat 2–4 klubikirjeessä vuosittain. Jos et vielä saa klubikirjettä, lähetä sähköpostiosoitteesi: asiakaspalvelu@ulkopolitiikka.fi.

Putinin pahin vihollinen -kirjan kansi

Kalle Kniivilä: Putinin pahin vihollinen – Aleksei Navalnyin tarina

Kalle Kniivilän Putinin pahin vihollinen kertoo maailman tunnetuimman poliittisen vangin tarinan. Kuka Aleksei Navalnyi oikein on? Mistä hän tulee, mitä hän haluaa, ja keitä hänen kannattajansa ovat? Ja ennen kaikkea: miksi hän palasi Venäjälle?

Klubitarjouksena kirjasta 25 % alennus (norm. 27,90 €) + toimituskulu
Intokustannus.fi-kaupasta koodilla: KLUBIKIRJA
Tarjous on voimassa 7.9.2022 asti.

 

Alpo Rusi: Kremlin kortti – KGB:n poliittinen sota Suomessa 1982–1991

Mikä oli Neuvostoliiton ystävyysliturgiaan verhotun poliittisen sodan vaikutus Suomen ulkopolitiikkaan? Tätä sotaa harjoitti KGB, jonka kautta hoidettiin maamme Moskovan suhteita Mauno Koiviston presidenttikaudella 1982—1991. Keskeinen tavoite oli pitää Suomi erossa lännen taloudellisista blokeista ja sotilaallisista rakenteista. Ymmärsikö valtiojohtomme KGB:n toimintaan liittyvät vaaratekijät?

Klubihintaan 24,95 € (norm. 29,95 €) + toimituskulu
Docendo.fi -kaupasta koodilla: UPKLUBI22
Tarjous on voimassa 7.9.2022 asti.

 

Jatkuva klubietu Gaudeamukselta

Gaudeamukselta tutkittua tietoa meiltä ja maailmalta! Klubitarjouksena saat Gaudeamuksen verkkokaupassa 20 prosenttia alennusta kirjojen normaalihinnoista ja toimituksen ilman postikuluja. Syötä ostoskorissa kampanjakoodi-kohtaan UPKLUBI ja paina “lisää kampanjakoodi”. Tämän jälkeen näet alennetun hinnan. Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin ja tekemään löytöjä: kauppa.gaudeamus.fi.