Tilaajan klubiedut

Lehden tilaajana voit liittyä UP-klubiin. Jäsenenä hyödyt kustantajien tarjouksista ja voit osallistua kiinnostaviin tapahtumiin, kuten Ulkopoliittisen instituutin tilaisuuksiin. Lisätietoa saat 2–4 klubikirjeessä vuosittain. Jos et vielä saa klubikirjettä, lähetä sähköpostiosoitteesi: asiakaspalvelu@ulkopolitiikka.fi.

 

Trumpin perintö -kirjan kansi

Mika Hentunen: Trumpin perintö – Supervallan kohtalonkysymykset

Silminnäkijäkuvaus Trumpin presidenttikaudesta ja siitä tiliä tekevästä kansakunnasta, ja samalla katsaus tuleviin vuosikymmeniin. Mika Hentunen hakee vastauksia niin asiantuntijoilta kuin tavallisilta kansalaisilta. Kirja perustuu journalistiseen jalkatyöhön vuosituhannen alusta 2020 dramaattisiin presidentinvaaleihin.

Klubihintaan 22,90 € (norm. 27,95 €) + toimituskulu Docendo.fi -kaupasta koodilla: klubikirja
Tarjous on voimassa 8.9.2021 asti.

 

Risto Isomäki: Mitä koronapandemian jälkeen

Risto Isomäki on arvostettu tieto- ja tieteiskirjailija, joka on kirjoittamisen ohessa tehnyt vuosikymmeniä vapaaehtoistyötä tarttuvien tautien ja HIV/Aidsin torjunnassa. Mitä koronapandemian jälkeen -kirjassaan Isomäki pohtii, antaako koronapandemia meille mahdollisuuden ratkaista suurimmat haasteemme ja onko ihmiskunnan mahdollista kääntää valtava katastrofi voitokseen.

Klubihintaan 19,95 (norm. 24,90 €) + toimituskulu Intokustannus.fi -kaupasta koodilla: klubikirja
Tarjous on voimassa 8.9.2021 asti.

 

Jatkuva klubietu Gaudeamukselta

Klubitarjouksena saat kaikista kirjoista 20 prosenttia alennusta Gaudeamuksen verkkokaupassa. Alennus lasketaan kirjan normaalihinnasta. Yli 60 € tilaukset toimitetaan postikuluitta.

Syötä ostoskorissa kampanjakoodi-kohtaan UPKLUBI ja paina “lisää kampanjakoodi”. Tämän jälkeen näet alennetun hinnan. Klubitarjous on voimassa vuoden 2021 loppuun asti.