Tilaajan klubiedut

Lehden tilaajana voit liittyä UP-klubiin. Jäsenenä hyödyt kustantajien tarjouksista ja voit osallistua kiinnostaviin tapahtumiin, kuten Ulkopoliittisen instituutin tilaisuuksiin. Lisätietoa saat 2–4 klubikirjeessä vuosittain. Jos et vielä saa klubikirjettä, lähetä sähköpostiosoitteesi: asiakaspalvelu@ulkopolitiikka.fi.

 

 

Kirjan kansi. Katri Merikallio: Tarja Halonen - erään aktivistin tarina

Katri Merikallio: Tarja Halonen – Erään aktivistin tarina

Koskettava tarina Tarja Halosen pitkästä urasta kansalaisjärjestöissä ja siitä, miten se on muovannut hänen ajatteluaan. Tarja Halonen – Erään aktivistin tarina on erään aktivistin ja monen järjestön tarina sodanjälkeisen
Suomen rakentamisesta.

Klubihintaan 21,90 € (26,90 €) Intokustannus.fi-kaupasta koodilla: klubikirja
Tarjous on voimassa 10.3.2021 asti.

Kirjan kansi. Juha-Antero Puistola & Johanna Suhonen: Itä-Ukraina - lännen etuvartio

Juha-Antero Puistola, Johanna Suhonen: Itä-Ukraina – Lännen etuvartio

Ukrainan asia on myös Suomen asia! Kokeneet sodan asiantuntijat tuovat esille, kuinka Ukrainan sota on vaikuttanut länsimaiden ajatteluun ja Suomeen. Kirja esittelee Venäjän monialaista vaikuttamista Ukrainassa ja muualla Euroopassa: poliittista ja sotilaallista horjuttamista, kyberoperaatioita ja Kremlin aktiivisia toimenpiteitä.

Klubihintaan 22,90 € (27,95 €) + toimituskulut Docendo.fi-kaupasta koodilla: klubikirja
Tarjous on voimassa 10.3.2021 asti.

Jatkuva klubietu Gaudeamukselta

Klubitarjouksena saat kaikista kirjoista 20 prosenttia alennusta Gaudeamuksen verkkokaupassa. Alennus lasketaan kirjan normaalihinnasta. Yli 60 € tilaukset toimitetaan postikuluitta.

Syötä ostoskorissa kampanjakoodi-kohtaan UPKLUBI ja paina “lisää kampanjakoodi”. Tämän jälkeen näet alennetun hinnan. Klubitarjous on voimassa vuoden 2020 loppuun asti.