Tilaajan klubiedut

Lehden tilaajana voit liittyä UP-klubiin. Jäsenenä hyödyt kustantajien tarjouksista ja voit osallistua kiinnostaviin tapahtumiin, kuten Ulkopoliittisen instituutin tilaisuuksiin. Lisätietoa saat 2–4 klubikirjeessä vuosittain. Jos et vielä saa klubikirjettä, lähetä sähköpostiosoitteesi: asiakaspalvelu@ulkopolitiikka.fi.

Klubikirjan kansi: Venäjän vakoojaverkosto

Luke Harding: Venäjän vakoojaverkosto

Venäjän vakoojaverkosto on hyytävä tosielämän jännityskertomus nykyajan vakoojista – petoksesta, rohkeudesta ja salamurhista. Ainutlaatuinen teos jokaiselle, joka haluaa tietää, miten venäläiset vakoojat nykyisin työskentelevät.

Klubihintaan 22,95 (norm. 27,90 €) + toimituskulu Intokustannus.fi -kaupasta koodilla: klubikirja
Tarjous on voimassa 8.12.2021 asti.

 

Klubikirjan kansi: Putinin sisäpiirissä

Catherine Belton: Putinin sisäpiirissä

Reutersin tutkivan journalistin ja entisen Moskovan kirjeenvaihtajan Catherine Beltonin magnum opus kertoo, kuinka Vladimir Putin ja hänen lähipiirissään oleva KGB-miesten ryhmä kaappasivat vallan ja varallisuuden Venäjällä ja käänsivät maan länttä vastaan. Kirja on Putin-verkoston kuka on kukin -teos. Julkaistaan 30.9., ennakkotilaus klubihintaan.

Klubihintaan 23,90 € (norm. 29,95 €) + toimituskulu Docendo.fi -kaupasta koodilla: klubikirja
Tarjous on voimassa 8.12.2021 asti.

 

Jatkuva klubietu Gaudeamukselta

Klubitarjouksena saat kaikista kirjoista 20 prosenttia alennusta Gaudeamuksen verkkokaupassa. Alennus lasketaan kirjan normaalihinnasta. Yli 60 € tilaukset toimitetaan postikuluitta.

Syötä ostoskorissa kampanjakoodi-kohtaan UPKLUBI ja paina “lisää kampanjakoodi”. Tämän jälkeen näet alennetun hinnan. Klubitarjous on voimassa vuoden 2021 loppuun asti.